Speciale Bouten en Moeren

Terug naar overzicht

Voor sommige toepassingen volstaan standaard bevestigingsartikelen, maar vaak zijn juist speciale bouten en moeren gewenst. Denk aan lichtgewicht bouten van aluminium of titanium, roestvaste moeren in RVS of bouten met specifieke afmetingen. Dit zijn bevestigingsartikelen die reguliere leveranciers niet of niet snel kunnen leveren. Bij PECO Select Fasteners bent u voor deze producten dan wél aan het juiste adres! Indien gewenst met materiaal certificaat.

Leverancier van speciale bouten en moeren

PECO Select Fasteners B.V. is uw betrouwbare leverancier van speciale bouten en moeren. Wij specialiseren en richten ons op het leveren van speciale bevestigingsartikelen. Wilt u bouten of moeren kopen van specifieke afmetingen, 100% Europese origine of van speciale materialen of kwaliteiten? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Hoe specifiek uw materiaal ook is, wij leveren het!

Iets anders nodig dan speciale bouten en moeren?

Naast speciale bouten en moeren hebben wij nog veel meer bevestigingsartikelen in ons assortiment. Zo vindt u bij ons ook: HV voorspanbouten en SB Structural Bolting sets, injectiebouten. Ook voor andere toepassingen en advies kunnen wij iets voor u betekenen. PECO Select Fasteners helpt u graag met uw project!

Bestel direct via 085 0432230